Što trebate znati?

Tvrtka Diglossia jedina je stanica između vas ili vaše tvrtke i stranog tržišta! Kvaliteta prijevoda predstavlja vas, vašu tvrtku, proizvod ili uslugu na stranom odnosno domaćem tržištu. Pružamo vrhunske usluge prevođenja i lokalizacije.

0
Jezika
0
Zadovoljnih klijenata
0
Prevedenih riječi

Što klijenti kažu o nama?

Žao nam je, ne postoji prijevod na raspolaganju za ovaj proizvod još Američki Engleski.

(English) Untamed Adriatic

Prijevodi za odvjetnička društva zahtijevaju iznimnu preciznost i točnost. Diglossia d.o.o. je uvijek ispunila tako visoke zahtjeve kvalitete pružanja usluge, pri čemu naglašavamo da su prevedeni tekstovi bili precizni jezično i pravno-terminološki. U svom radu uvijek pristupaju s povećanom pažnjom i nadilaze granice očekivanog standarda kvalitete prijevoda.

Žurić i partneri, odvjetničko društvo d.o.o.

S obzirom na prirodu posla kojim se bavimo, preciznost, stručnost i pedantnost su osobine koje smo očekivali, a Diglossia je svojim radom opravdala apsolutno sva naša očekivanja. Zbog kvalitete i točnosti, koristit ćemo i dalje usluge ovog poduzeća.

Sancta Domenica d.o.o.

U nekoliko godina suradnje niti jedan put prijevodi ili lekture nisu kasnili, što je uistinu hvalevrijedno. Prijevodi ove tvrtke uvijek zadovoljavaju sve naše kriterije.

HTP Korčula d.d.

Metalčeva 5, 5. kat
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 1 6701 555
info@diglossia.hr

Diglossia prevoditeljski centar © 2018. Sva prava pridržana.